Székek

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

Abrey

Az Abrey termékcsalád számos különböző, kifinomult, elegáns esztétikájú ülőalkalmatosságból áll, és két különböző magasságban kínál székeket és foteleket. A hívogatóan nagyvonalú és ívelt háttámlával a termékcsalád minden modellváltozata kiváló kényelmet biztosít.

Design by: Buratti

További információ

Holly

A Holly az 50-es évek stílusú ülőke friss változata, elegáns és lágy sziluettjével, amelyet tökéletesen kiemel a fa lélekmelegsége.
A váz karcsú sziluettje kiegészíti az engedékenyen puha párnázott kagylót, amely arra hívja Önt, hogy belesüllyedjen és levegye a súlyt a lábáról.

Design by: Busetti Garuti Redaelli

További információ

Rosemary

A széknek, mint olyannak, kényelmesnek és hívogatónak kell lennie, de ehhez a fő funkcióhoz hozzá kell adni egy másik, reprezentatív és esztétikai funkciót is.
Az elegáns és kanyargós ROSEMARY, párnázott kagylóval és magas háttámlával, két rugalmas felső szárnnyal kialakítva, könnyedén kezeli ezeket a funkciókat, maximális kényelmet biztosítva.

Design by: Archirivolto

További információ

Lilly

LILLY, egy stílusos, puha tapintású, elegáns szék burkolózó, folyékony és érzéki vonalvezetése.
A lekerekített formákkal és puha párnázással ellátott ülőfelületet karcsú fémkeret támasztja alá. Az üléshéjjal egybeilleszkedő, beépített párna biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Design by: Archirivolto

További információ

Igloo

Részben fotel, részben karosszék, amely a társasági élet minden dimenziójának megfelel: Az IGLOO a puha, körbeölelő héjjal tűnik ki.
Fából készült talapzattal és újszerű, puha hatású, szabálytalan steppelt részletekkel borított kagylóval.
Azoknak tervezték, akik szeretik a retro vonalakat egy csipetnyi innovációval.

Design by: Edi & Paolo Ciani

További információ

Foyer

A FOYER kárpitozott szék a kényelem és a pihenés érzését kelti a szemlélőben, aki átadja magát a csábításának.
Ez a hatás az ívelt, mesterséges fából készült, burkolózó, kárpitozott üléshéjból, a rugalmas övekkel alátámasztott puha ülésből és a kifinomult, 4 lábú fém talapzatból ered.

Design by: Edi & Paolo Ciani

További információ

Cocoon

A COCOON karosszék mögött az az elképzelés állt, hogy egy 60-as évekbeli esztétikát hozzon létre, amelyet kortárs és modern érzéssel töltöttek fel, és amely egy masszívabb vázzal és tömörebb párnázással hívogatóan kényelmes ülőalkalmatosságot biztosít. A fodros részletekkel díszített puha szövetborítású fotel barátságos hangulatot teremt, enyhén retro felhangokkal.
Borítékolható karosszék monoblokk formával, alacsony sűrűségű hideghabos poliuretánból. Ez a küllős alumíniumvázzal ellátott változat tökéletes irodai használatra, forgatható kialakítással és automatikus visszafordító mechanizmussal rendelkezik.

Design by: Edi & Paolo Ciani

További információ

Oldalunkon található további Calligaris termékek: asztalok, ülőgarnitúrák, ágyak.

Chantal

Szék tömörfa vázzal és kerek rúddal fém vázzal, kúpos profilú fém vázzal, forgószék kerekekkel és kerekek nélkül lakkozott vázzal. Kárpitozott és borított kagyló Eco bőr, Premium Eco bőr, technikai bársony, Mambo és Lulù szövet, vízálló Nabuk, tiszta szűzgyapjú, bársony, Decò szövet, Kvadrat Field szövet, Coda szövet és Premium bőr.

További információ

Dada

Szék karfával és karfa nélkül fém vázzal. Kárpitozott és borított héj: Eco bőr, Premium Eco bőr, Technikai bársony, Mambo és Lulù szövet, Vízálló nabuk, Vízálló nyomtatott nabuk, Tiszta szűzgyapjú, Decò szövet, Kvadrat Field szövet, Kvadrat Coda szövet bársony és Premium nappabőr.

További információ

Margot

Karfás szék tömörfa vagy fém vázzal. Héj tűzállóan párnázott és kárpitozott. Steppelt háttámlával ellátott változatban is kapható (csak vízálló nabuk, Eco bőr és Premium nappabőr esetén).

További információ

Hisa

Szék és karosszék lakkozott fémvázzal, ülés és háttámla kárpitozással és borítással: Eco bőr, Premium Eco bőr, Mambo és Lulù szövet, vízálló Nabuk, tiszta szűzgyapjú, bársony, Decò szövet és Premium Nappa bőr.

További információ

Oldalunkon található további Bontempi termékek: asztalok.

Polo

Szék kerek rúddal ellátott fémvázzal. Háttámla polipropilénből és ülőfelület tömör fából, vagy kárpitozott és borított ülőfelület Eco bőr, Premium Eco bőr, technikai bársony, Mambo és Lulù szövet, vízálló Nabuk, tiszta szűzgyapjú, bársony, Decò szövet, Kvadrat Field szövet, Coda szövet és Premium bőr.

További információ

Sally

Szék tömörfa vázzal, kárpitozott és bőrrel borított, a varrás színben vagy kontrasztban megegyező.

További információ

ARCADIA Couture

A modern design szék valódi kényelmét időtlen vonzerő egészíti ki. Az Arcadia kifinomult/finom stílusú: elegáns egyszerűsége - a fa alap kifinomult kivitelezésével párosulva - a nappali terület nélkülözhetetlen elemévé teszi, mind a lakóterek, mind a design munkaterületek esetében. A kiváló minőségű tömör fából készült szerkezet és a kifinomult kivitelek választéka többféle stíluskombinációt hoz létre, amelyek minden változatban elérhetők, beleértve a magas háttámlával ellátott, a konyhai székletet és az Arcadia Couture modellt is. Ez utóbbit a puha bőrből készült szék háttámláján található csillogó gyémánt steppelés teszi egyedivé.
Design: Paolo Cattelan

További információ

CHRISHELL

A Chris egy modern székcsalád, széles és kerekded háttámlával. A sima háttámlájú Chris székkel együtt ez a székcsalád magában foglalja a Chrishell-t is, egy olyan változatot, amely a kagyló alakú háttámlát a háttámlán lévő steppeléssel tovább hangsúlyozza, innen a név. Mindkét kárpitozott étkezőszék vagy falábakkal rendelkezik, amelyeknek természetes famintái kiemelkednek, vagy acéllábakkal, a karcsúbb és világosabb megjelenés érdekében. Ez utóbbiak, a Chris ML és a Chrishell ML modellek előnye, hogy könnyebben kezelhetők és alkalmasak a munkaterek kialakítására irányuló projektekhez.
Design: Paolo Cattelan

További információ

ZULEIKA

Az Archirivolto stúdió által tervezett Zuleika karfás szék hagyományos esztétikát mutat, bár metsző eleganciával rendelkezik. A profilon található varratok illeszkednek az integrált bőrborításhoz, kiemelve ennek az elegáns, modern széknek a kidolgozott szerkezetét. A háttámlából kiálló hátsó lábak magasabb és könnyedebb megjelenést kölcsönöznek az egész ülőfelületnek.
Design: Archirivolto

További információ

RHONDA

A lekerekített Rhonda karosszék természetes eleganciával rendelkezik, ami tökéletessé teszi egy kényelmes és barátságos design étkező berendezéséhez. A háttámla belsejét díszítő puha redők kontrasztot alkotnak a testet körbeölelő feszített kerettel. Ez a karfás étkezőszék két változatban kapható: Rhonda fémlábakkal, könnyű és könnyen kezelhető, és Rhonda Wood finom faesszenciájú lábakkal. A háttámla alsó részén mindkét modellnél a mély szerkezet és a lábak csatlakozása hangsúlyozza ezeknek az elegáns modern székeknek a finoman ölelő íveit.
Design: Luca Signoretti

További információ

Oldalunkon található további Cattelan Italia termékek: asztalok.

Calla

Calla karosszék négylábú acél lábazattal és bőr, műbőr vagy szövet kárpitozású üléssel.
design Fabrizio Batoni - 2019

További információ

Danny

Danny karosszék fa talapzattal és alacsony karfával. Bőrrel, műbőrrel vagy szövettel kárpitozott kagyló.
Kapható fa hátlapi felületű, azonos alapfelülettel.
design Midj R&D - 2016

További információ

P47

Szék fém konzolos talapzattal. Háttámla TK bőrből vagy toszkán bőrből, ülés kárpitozása bőr, műbőr, szövet vagy az ügyfél által választott szövet.

A kimondottan elegáns P47 karosszék a környező környezetre is kiterjeszti báját. A napsugarak alatt a fény és az árnyék játékát kelti életre, nagy hatású szcenográfiai hatást keltve.
design Franco Poli - 2021

További információ

Lea

Lea szék négylábú fém talapzattal. Ülés és háttámla szövet, bőr vagy műbőr kárpitozással, amely az elülső és a hátsó részhez különböző szövet vagy szín választható. Választható: fa hátlap.
design Paolo Vernier - 2019

További információ

Oldalunkon található további Midj termékek: asztalok.

Joy

Időtlen, testre szabott dizájn jellemzi a Joy ülőgarnitúra kollekciót.

További információ

Stone

Ahogy a neve is sugallja, a Stone a természetes anyagok iránti érdeklődésből és szenvedélyből született.
anyagok iránti érdeklődés.

További információ

Otto

Egy androgün karakterű elem, amelyet erős férfias neve és
elegánsan nőies megjelenése: az Otto szék.

További információ

Bahia, Bahia S

A Bahia-ülés a könnyű grafikai jelek összeillesztéséből áll.

További információ

Oldalunkon található további Bonaldo termékek: asztalok.