Bemutatkozó

A mai otthonok sok tekintetben különböznek azoktól, amelyekben felnőttünk. Az évek során az öröklött előírások háttérbe szorultak, nagyobb hangsúlyt kapott az egyediség és az önmegvalósítás. Nem csupán az a cél, hogy legyen végre egy vadonatúj kanapénk és újrafestessük a nappalit: az a fontos, hogy benne otthon érezzük magunkat.

Cégünkről


A Deco Interiors céget 2007-ben azzal a szándékkal alapítottuk, hogy a Dél-Alföldi régióba, azon belül Szegedre elhozzuk azoknak az olasz bútorgyártóknak a közép és felső kategóriás termékeit, amelyek ismertek a dizájn és a modern lakberendezés világában.


Fókusz

Nálunk a fókusz a termékek és az általunk hozzáadott szolgáltatások minőségén, illetve a közvetlen emberi kapcsolatokon alapszik.


Filozófia

Túl azon, hogy olasz gyártóinkon keresztül naprakészen követjük a legújabb trendeket, színeket, formákat, ügyfeleinknek tizenötéves enteriőr dizájner tapasztalatunkkal hosszú távon is időtálló megoldásokat kínálunk otthonuk, ingatlanaik berendezéséhez.
Bemutató termünkben felvonultatjuk az európai régióban ismert és népszerű gyártók termékeit. Erősségünk a konyha, amelynek tervezéséhez felhasználjuk a gyártóink által adott útmutatást, ergonómiai megoldásokat.
Célunk az elégedett és visszatérő vásárlókkal való kapcsolat kialakítása.