Nappali bútorok

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

A Novamobili kiemelkedik a bútorok világából a moduláris rendszereivel, amelyek célja, hogy olyan bútorok tervezésével inspirálja a személyes elképzeléseket az otthoni életről, amelyek átírják a szabálykönyvet, hogy a tereket azok köré a tárgyak köré építhessük, amelyeket a közelünkben szeretnénk tartani. Filozófiánk sarkalatos értékei a modularitás, a rugalmasság, a keresztfunkcionalitás és a széleskörű alkalmazhatóság, egy kézműves hagyomány egyértelmű kifejeződése, amely egy technológiailag fejlett, a jövő kihívásaira nyitott vállalatban él tovább. A vállalat egy tervezőkből és mérnökökből álló csapatból áll, akik az építészet és a formatervezés vezető neveivel együttműködve mindig innovatív, személyre szabott bútormegoldásokkal állnak elő.

 

Bútorok az otthon és a munkahely számára, minden termék teljes egészében Made in Italy.
A kompozíciós lehetőségeket megsokszorozó, a legnagyobb kreatív szabadságot biztosító megoldások, csúcstechnológia és maximális tervezési testreszabhatóság: ez a Zalf univerzum, bútorok az otthon és a munkahely számára, minden termék teljes egészében Made in Italy.
A kiváló minőségű anyagok és a részletekre való odafigyelés a Zalf által alkalmazott szükséges elemek, amelyek biztosítják, hogy a gyárat elhagyó termékek mindenféle tesztet kiálljanak, a végfelhasználó biztonságát a legfontosabbnak tekintve.

 

A 2015-ben alapított Cinquanta3 a Battistella Company egyik márkája, egy nagy múltú vállalat, amelyet 1953-ban alapítottak Pieve di Soligóban, Treviso mellett, és amely Olaszország egyik vezető bútoripari gyártója a bútorok és rendszerek gyártásában. A szilárd kézműves hagyományok, a magasan specializált know-how és az új technológiák fejlesztése - a fenntartható kultúra szellemében - azok az értékek, amelyek megkülönböztetik szemléletét.
Ezekre az értékekre épül a Cinquanta3 rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy funkcionális, testre szabható megoldásokat kínáljon, amelyek alkalmasak az otthonok berendezésére és a terek optimalizálására. Rendezett otthoni terek, amelyek megjelenése a rendszer által biztosított lenyűgöző tervezési szabadság jóvoltából a lakók stílusát tükrözi.
A közterek is alkalmazkodnak a mindennapi élethez, okos, praktikus megoldásokkal, amelyek az emberek szem előtt tartásával készültek. A hatékonyság és a jólétre való összpontosítás a modern irodák és kereskedelmi terek kényelmi és biztonsági követelményeihez készült sokoldalú elemek tervezésénél szolgál alapul.