Lámpák

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

La Lollona

A La Lollo és a La Lollona a dübörgő 50-es évek előtt tiszteleg, a dívák és a villanófények képeit idézve. Kifinomult színátmenetek, metálozás, csipkeminták és geometrikus minták, amelyek ugyanolyan sokoldalúan díszítik a különböző tereket, mint az ékszerek a női testet. A La Lollona 5 130 cm átmérőjű, 132 darab Slamp egyedi technopolimer hengerrel. Szuperlapos csomagolásban érkezik, súlya mindössze 30 kg; könnyű felszerelni, rendkívüli megcsodálni!

További információ

Veli Foliage Suspension

Egy olyan korban, amikor a rohanó élet közepette a természettel való kapcsolatfelvétel luxus, a Veli Foliage függesztéklámpa valami frisset hoz a hazai terekbe.
Több mint 268 kézzel készített hajlítás és hajtás alkotja a kollekció minden darabját; a Foliage a Veli lágy, szertartásszerű vonásainak és a természet tökéletességének egyesülése.

További információ

Veli Couture Ceiling Wall

A Veli egy kifinomult, elbűvölő kollekció, amelyet a magas divat világa inspirált, ahol a redők, redők és lágy szerkezeti formák uralkodnak, és amely egy sor kézzel készített, mágneses rendszerre szerelt, kanyargós, elegáns dizájnban gondosan összekapcsolt elemet tartalmaz. A Veli változatos színei és formái minden belső térnek értéket kölcsönöznek.

További információ

Odeon Ceiling

Ez a drámai mennyezeti lámpa a nevét a görög Ωδείον kifejezésből kapta, amely egy zenei előadásra szánt hely. Lorenza Bozzoli művész megörökíti az Art Deco pazar építészetének pompáját, amely éles kontrasztban áll a háború utáni stílus komor stílusával. Az Odeon a színház, a drámai művészetek és az életöröm előtt tiszteleg, és két méretben, 65 vagy 100 cm átmérővel kapható, koncentrikus koronával, amely a Goldflex és a Lentiflex, egy üvegszerű, hullámzó technopolimer párosított fémből készült. A lámpát teljesen összeszerelve, fa védőcsomagolásban szállítják, és könnyen felszerelhető. Az izzók önállóan cserélhetők.

További információ

La Vie Ceiling/Wall

A La Vie az energia és a harmónia szinonimája, amelyet az Élet virágának híres szimbolikája ihletett, amely a világegyetemben található anyagok végtelen konfigurációit képviseli, az atomoktól a galaxisokig. A La Vie élénk színkombinációkban kapható, amelyek a megújulást idézik; a mágneses rendszernek köszönhetően a felszerelés és a karbantartás gyerekjáték, a többszögletű kialakításnak köszönhetően pedig a lámpa mennyezeti és fali alkalmazásra egyaránt tökéletes. Mini, közepes és nagy méretben, valamint 5 különböző színkombinációban kapható, kettő kizárólag a közepes méretű változatban.

További információ

Aria Applique

Zaha Hadid világító építészete látomásos, folyékony és dinamikus, az ünnepelt építész forradalmi és ikonikus szemantikáját a hazai és nyilvános belső terekbe oltva; az eredmény a lények és az őket körülvevő terek harmonizálása. Az új metálozott Gold (50, 60 és 70 cm), az eredeti, árnyékolt fekete szélű változat (Ø90 cm) és az éteri, átlátszó, polikarbonátos változatok (S, M,L, XL) között Hadid remekművei 50, egymástól eltérő "karból" állnak, amelyek egy terjedelmes LED-forrás körül sugároznak. Az elektromos alkatrészeket esztétikusan kiegyensúlyozott keret védi, háromdimenziós térfogatot teremtve. A 25 rétegű applikált változat átlátszó vagy aranyszínű kivitelben kapható, amely fénytörést vet a mögötte lévő falra.

További információ

Flora Floor

A napfény által megcsókolt földön a természet, a színek és a kézműves szakértelem életre kelti a rendkívül kifejező, archetípusokkal teli darabokat, köztük a Monstera Deliciosa növény által inspirált Flora kollekciót. Hatvan szirom veszi körül a magjából megvilágított szaténgömböt. A lámpa függesztett változatban, valamint vékony, virághüvelyekre emlékeztető lábakon nyugvó, földön álló változatban is kapható. A szirmok fényes felületét, amelyhez pisztolyfémszürkét adtunk hozzá, egy innovatív alumínium párologtató rendszerrel érjük el, amely a fény szuggesztív játékát hozza létre, látszólag a zenitjén álló naptól ellopva.

További információ

Hugo Floor

Szilárd, mégis folyékony: a varázslatos hatást egy láthatatlan acélkeret hozza létre, amely a Slamp innovatív Lentiflex® anyagának rétegei alatt rejtőzik, amely a LED-világítást folyékonyítja. A fény lágy, egyenletes, szinte súlytalan, lebegő ragyogássá alakul át. Az állólámpa formatervét és hajlítását Michelangelo "Utolsó ítélet" című, a Sixtus-kápolnában található képének kinyújtott kezei ihlették. A fényérintéses fényerő-szabályozó rendszer ergonomikusan van elhelyezve, és villog, amikor a lámpa minimális és maximális fényerőn van. A Hugo, Hugo Vertical és Hugo Architectural rendszerhez hasonlóan a Hugo Floor is tiszteletben tartja az irodai világításra vonatkozó UNI EN 12464 szabványt. A transzformátor bedugható, a kábel pedig fekete, hogy a padlón nyugvó lámpán ne látszódjon a szennyeződés. Összeszerelése nagyon egyszerű: a két modul előre beállított dőlésszöggel rendelkezik, és egyszerűen összeilleszthető.

További információ