Konyhák

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

A LUBE konyhákat és nappalikat úgy tervezték, hogy maximálisan személyre szabhatóak legyenek. A kompozíciók, színek és anyagok széles választéka lehetővé teszi, hogy teljes és összehangolt belsőépítészeti kialakítást válasszon, és így egyedi otthoni környezetet teremtsen.

Oltre


Az Oltre szigorú vonalakat és gazdag esszenciát kínál, számos különböző kivitelben, részlettel és tartozékkal, amelyek egyedivé teszik a műfajában. Számos szín és anyag áll rendelkezésre, amelyeket úgy terveztek, hogy elegánsan keveredjenek egymással, és kifinomult és exkluzív megjelenést biztosítsanak, mint például a cementhatású, kézzel felhordott habarccsal és a rendkívül tapintható fafurnérral ellátott ajtók. A részletekre való aprólékos odafigyelés és a nagyfokú modularitás jellemzi, az Oltre a nappali és az étkező sztárja is, exkluzív dizájnos berendezési megoldásokat kínálva.
További információ

Clover


A Clover-t úgy tervezték, hogy tartós legyen, köszönhetően a felhasznált anyagoknak.
A tapintható fafelületek természetes szépségét a természet világát idéző színekkel és anyagokkal kombinálja. Ez a lóhere. Hiteles, természetes és ezerféle formában kapható, a legracionálisabb, szögletes és minimalista formáktól a leggörbe, kerek és eklektikus formákig. ez egy olyan konyha, amely a legkülönfélébb berendezési igényekhez alkalmazkodik.
További információ

Flavour


A Flavour egy olyan kortárs konyha, amely az ajtók és felületek széles választékának köszönhetően a különböző stílusoknak megfelelően értelmezhető. Így a Flavour konyhák esztétikája az otthoni környezethez igazodik, klasszikus vagy kortárs stílust öltve.
További információ

LUBE Group márka.
A CREO Kitchens egy folyamatos fejlődésben lévő projekt, amely magában foglalja egy olyan különleges hangulat tanulmányozását, amely képes kifejezni a kortárs konyha és lakókörnyezet új koncepcióját, 100%-ban Made in Italy környezetben.

Kyra


Vintage hatású dizájn konyha. Engedje, hogy időtlen személyisége magával ragadja. Formáit, anyagait és színeit a posztindusztriális esztétika ihlette. Kapható horonyrendszerrel és fogantyúval ellátott változatban is, így lehetősége van arra, hogy konyhai terét tetszése szerint alakítsa ki.
További információ

Contempo


A romantikus és kifinomult Contempo egy olyan konyha, amely képes bármilyen térhez alkalmazkodni és bármilyen igényt kielégíteni. Szereti a hagyományokat és imádja az újításokat, a múlt és a jelen egyaránt része a világának, és csak azok személyiségén múlik, akik ezt választják, hogy az egyik aspektusát inkább kiemelik-e, mint a másikat, a varázsa minden esetben felismerhető.
További információ

Tablet


Elegáns, alapvető, funkcionális. Ez a Tablet, a stílus és a minőség gyönyörű konyhája. A 100%-ban Made in Italy kialakítás kiemeli a karakterét, amely a sima, csiszolt felületekben és az abszolút divatos színekben fejeződik ki.
További információ