Ülőgarnitúrák

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

Platz

Elegáns alumíniumszerkezetű, mattra csiszolt vagy kemény bőrrel borított, kifinomult kanapé, amely a teljes könnyedség érzését kelti.

További információ

Avi

Az Aví kanapé felfüggesztett és ívelt, körbejárható formájú. Az enyhén ívelt ülőfelület és háttámla kedvez a közelben ülők közötti interakciónak.

További információ

Rito

A Rito kollekció, amely a Matteo Thun & Antonio Rodriguez által tervezett ikonikus fotelekkel kezdődött, most egy kanapét is tartalmaz.

További információ

Boog

A különböző térfogatokból álló elemek sokasága szabadon kombinálható, így személyre szabott, rugalmas és funkcionális esztétikai megoldások hozhatók létre.

További információ

Monopoli

A tetszőlegesen elhelyezhető háttámláknak és kartámaszoknak köszönhetően a lehető legnagyobb elrendezési szabadság eredeti és jellegzetes ülésrendszert eredményez.

További információ

Shellon

A Shellon a könnyedség által inspirált - eredeti, acél váza által biztosított - Shellon kiemelkedik szabálytalan, függőleges redőkkel, amelyek gazdag, mégis minimalista mintázatot hoznak létre, valamint íves formájával, amely különösen a szigetes változatban érvényesül.

További információ

Rollking

A Rollking a kézi steppelés rendkívüli mintája, amelyet a szigorú térfogat és a tetszőlegesen pozícionálható guruló párnás háttámla erősít, a Rollking a klasszikus kialakítású hagyományos kanapé.

További információ

Zenit

Elegancia és kényelem, de mindenekelőtt kortalan ízlés, amely túléli a múló divathullámokat. A kiterjedt modularitás teret enged a kreativitásnak, a kifinomult eleganciájú és megnyugtató projektnek.

További információ

Oldalunkon található további Désirée termékek: ágyak.

Elliot

Ez a kanapé tiszta, minimalista eleganciával rendelkezik, amelyet olyan összetéveszthetetlen vintage részletek gazdagítanak, mint a karfa lágy ívű, a háttámlába olvadó karfája vagy a sárgarézből készült fa lábfej.
Az Elliot bőr és szövet vegyes változatban is kapható, különböző talpváltozatokkal. Ez a modell exkluzív modulokat is kínál: az eredeti kárpitozott puff például ülőfelületként vagy többfunkciós tálcával felszerelve többfunkciós tálcaként is használható.
Az Epoque lábfej vintage dizájnja a sétapálca formája által ihletett, így tisztelegve az európai fővárosok kozmopolita és kifinomultan excentrikus stílusa előtt.

További információ

Krisby

A Krisby egy moduláris kanapérendszer, amely fémötvözetből készült, áramló vonalvezetésű lábakkal rendelkezik, és két, levehető karfával határozza meg identitását. Az informálisabb változat puha és tollal töltött, míg a formálisabb változat dobozolt élekkel rendelkezik.

További információ

Royal

A Royal a divat és a lakberendezés világából merít ihletet, és két változatban kapható, amelyeket a különböző hátpárnák különböztetnek meg: az első esetben a párnák olyan szélesek, mint az ülés, míg a második változatot a sok kis hátpárna határozza meg.

További információ

Skin

A Skin újradefiniálja a kanapé koncepcióját az oldalszerkezetben található párnák segítségével. Valójában az oldalsó részek tartozékká válnak, és az új, kényelmesebb és különösen puha és burokszerű ülések olyan előnyök, amelyek együtt járnak a kanapé szerkezetének újradefiniálásával.

További információ

Epoque Fashion

Az Epoque látszólagos szigorát a teljes szélességű, kissé laza szövetborítású ülés csökkenti, amely kontrasztot alkot a feszesen kárpitozott, szögletes szerkezettel. Az olasz racionalizmus által inspirált, nagyon minimalista kialakítás, amelynek egyetlen, jellegzetes esztétikai "szeszélye" a lábakhoz illeszkedő fekete lakkozott betét.

További információ

Kim High

Nem véletlen, hogy a Kim projekt természetes továbbfejlesztése a Kim High: ez a változat magas, kényelmes, fokozatosan dönthető párnákkal rendelkezik.

További információ

On Line 

A függőleges és horizontális vonalak rendszere harmonizálja a rögzített
ülőfelületet a párnákból álló mozgó résszel. A háttámlák és karfák állíthatóak a felülmúlhatatlan testreszabhatóság és kényelem érdekében.

További információ

Lennox

Merész design, amely az aszimmetriát használja a stílus és a kényelem közvetítésére.
A Lennox új, fekete, szánkó lábai felerősítik a modell sokoldalúságát, amely a különböző ízléseknek megfelelően nyílik, fokozva egy amúgy is nagyon exkluzív termék érzékelhető szépségét.

További információ

Oldalunkon található további Ditre Italia termékek: ágyak.

Abbraccio

Abbraccio, az ölelés spontaneitásának frissességével feldobja a nappalit. Ez utóbbit jól képviseli a háttámla kötetlen és laza elrendezése, amelyek a házszerető lakók személyes ízlése által irányított kompozíciós tánc főszereplői. Ez a kanapé levehető kárpitozást élvez, amely a bútorok fáradtságával szemben emelkedik ki, és amely változó és sokszínű szellemiségről árulkodik, amely a kortárs design trendekhez igazodik.

További információ

Bacio

A Bacio minden édessége, csókja sugárzik e kanapé kecses vonalaiból; kárpitja az Ön kényelme érdekében levehető, és a szerkezeti szabadság valóban az erőssége. Sőt, a háttámlák is a szabadságról árulkodnak: személyre szabhatók és tetszés szerint rendezhetők. És szabad ennek a bútordarabnak a fejlődése is: rendezd be szeszélyeid szerint, és válassz a színválaszték széles skálájából. Ha a lakberendezés szeretete elsősorban a saját stílus megvalósításának szabadságát jelenti, a Bacio elengedhetetlen kiindulópont.

További információ

Cupido

Kihúzható, ágyazható kanapé.

További információ

Nixon

Nyitott, tiszta vonalak, amelyeket a domborzati varrás kiemel, harmonikus vízszintes és függőleges térfogatokkal rendelkező kanapét terveznek, a kereszteződések világos és határozott játékában. A karfák megtörik a szabályokat, és egy eredeti és váratlan pöttyös hatásnak adnak otthont, a textúrák játékának, amely a Nixont egyedivé és utánozhatatlanná teszi, egy sikeres tervezési remekművé.

További információ

Oldalunkon található további LeComfort termékek: ágyak.

Convert-XL

A Convert egy rendkívül sokoldalú kanapé: különböző méretű karfákat kínál, nem annyira azért, hogy különböző ízlésű területeket hozzon létre, hanem inkább azért, hogy lehetővé tegye a terek optimalizálását a jelenléthez képest, amelyet a kanapénak a szobához képest szeretne adni. Széles karfa a kifinomultabb és tágasabb terekhez, vékony karfa az átmeneti, átmeneti vagy különösen zárt terekhez. Félautomata mechanizmussal rendelkezik, és a matracot tartalmazza. Könnyen nyitható a huzathoz illeszkedő és a háttámlába rejtett pánt egyszerű meghúzásával , ugyanilyen könnyen záródik anélkül, hogy a párnákat vagy bármi mást meg kellene mozgatni.

Design by: Stefano Spessotto

További információ

Twin

Kortárs hangulatú kanapé, Twin a nappali főszereplőjévé válik, köszönhetően karcsú szerkezetének, amely egyszerre könnyedséget és erős személyiséget kölcsönöz.
A kortárs dizájnnal rendelkező Twin tökéletes szintézis a kényelem és a tisztaság között, ülései kontrasztban állnak a háttámlával, amelyet az esztétikáját meghatározó központi varrás karcsúsít. A modellek lineárisak és különböző szélességben kaphatók, vagy kombinálhatók egy chaise longue-val, az ottomán is elérhető, így sokoldalúan felhasználható klasszikus és kortárs szobákban egyaránt.

Design by: Stefano Spessotto

További információ

Landa

Minimális esztétika, tiszta és lényeges vonalakkal, de lágy és ölelő formákkal, a Landa-t az elegancia jellemzi, de egy rejtett részlet is, amely értékes elemmé válik: a mozgás, amely lehetővé teszi a kívánt kényelem elérését a tökéletes párnának, karfának és háttámla dőlésszögének köszönhetően.
A Landa nagy kompozíciós szabadságot kínál: fix vagy moduláris elemekkel rendelhető, hogy minden tér- és értelmezési igényt kielégítsen.

Design by: Stefano Spessotto

További információ

Rod

A Le Corbusier kanapé és karosszék történelmi formatervezése által egyértelműen inspirált Rod nagyon jól kombinálható a Gala székkel, amelytől minimális, mégis nagyon személyes megközelítést örökölt. A rúd valójában inkább az oldalt akarja megrajzolni, mint a karfát megtámasztani. Mindez olyan visszafogott arányokon és méreteken belül, amelyek lehetővé teszik a könnyebb elhelyezést a szűkebb terekben, de alkalmasak széles kompozíciókhoz is egy tekintélyes lakásban. A rod a karosszék változatával teszi teljessé a választékot.

Design by: Stefano Spessotto

További információ

Oldalunkon található további Calligaris termékek: asztalok, székek, ágyak.