Fürdők

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

Sidero


Egy egyszerű fémcső átalakíthat és összeállíthat egy egész fürdőszobai kollekciót, majd a bútorok elengedhetetlen, karcsú, függőleges és vízszintes fogantyújává válhat.

design : IMAGO DESIGN

További információ

45


A formatervezés és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, nevét az ajtók és az oldalak 45°-os vágásáról, új anyagokról és új kompozíciós megoldásokról kapta.

design: DANIELE GUIZZO - RS Birex

További információ

Memento


A kis helyiségekben lévő fürdőszobák berendezésének intelligens megoldásaira összpontosítva, a nagy helyiségekkel rendelkezők számára is vonzó, minimalista kialakítású, vastag ajtóval és beépített hornyos fogantyúval ellátott szekrény, amely a versa modellel és a logika széles méretválasztékával kombinálható, optimális tárolási megoldásokat tesz lehetővé a fürdőszobai terület számára. A memento kollekció egy új, rácsos kialakítású ajtóval gazdagodott.

design: IMAGO DESIGN

További információ

Code


A Code teljesen összhangban van a fürdőszobabútorok legújabb trendjeivel, és olyan terek kialakítására irányul, amelyekben nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra és a jó közérzetre. A kivitelek, fali szekrények és konzolok széles választéka, valamint a kiegészítő elemek hatalmas választéka áll rendelkezésre. Ezek biztosítják, hogy a kínált termékek nagymértékben testreszabhatóak legyenek, így bármilyen belsőépítészeti igényt kielégítő, testre szabott megoldások születhetnek. A beépített fogantyúval és a jellegzetes 45°-os vágással az oldalakon és az elülső részen a Code kiemelkedik a moduláris egységek széles választékával és az anyagok kifinomultságával, ami azt jelenti, hogy különböző felületek, például tölgy vagy eukaliptuszfa és matt vagy bársony lakkok párosításai hozhatók létre.
További információ

Sky Gola


A Sky fürdőszobabútor-kollekció az egyszerűséget és az eleganciát fejezi ki a modern, dizájnos, egyenes, kifinomult vonalvezetésű fürdőszobabútorokkal. A formák és anyagok ügyesen megkomponált kollekciója, amelyben a racionalitás és a feltűnő megjelenés találkozik - a belsőépítészet lényegének tökéletes kifejezése. A Sky, amely mindig is sima ajtókkal rendelkezett, kibővítette kollekcióját, és most négy új "különleges" változatban jelenik meg: Sky U, Sky Gola, Sky Ondina és Sky Prestige, amelyek kifinomult egyensúlyt biztosítanak a különböző fürdőszobai terekben.
További információ

Street


Az Street fürdőszobabútor az ajtóba integrált kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely esztétikai és funkcionális elem a kollekció egyik alapeleme. A praktikusság és a kifinomultság tökéletes harmóniában él, hogy egyszerű megoldásokat és kifinomultabb fürdőszobai tereket hozzon létre, az exkluzív made-in-Italy minőséggel. Az egyszerű, időtlen formák találkoznak a kollekcióban található moduláris egységek széles választékával, egyesítve a kifinomultságot és az eleganciát, és könnyen alkalmazkodva bármilyen fürdőszobai térhez.
További információ