Asztalok

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

Cartesio

A CARTESIO asztal elegáns, ikonikus vonalakkal büszkélkedhet, amelyeket egy eredeti, festett fémből készült, négy független, téglalap alakú "V" elemből álló, teherbíró keret jellemez.
A lap üvegkerámia vagy fa színben kapható.
Szoborszerű és modern, erős vonásaival még a legklasszikusabb és legapróbb szobákat is meghatározza.

Design by: Busetti Garuti Redaelli

További információ

Kent

A KENT egy nem kihúzható asztal, amelynek kialakítása a 60-as és 70-es évek bútorait idézi.
A különböző méretű lapok kerek és téglalap alakú kivitelben kaphatók, átlátszó üvegből vagy üvegkerámiából.
A fakeret formázott lábakkal rendelkezik, amelyek a különböző lapokat tartják, valamint egy fagerenda, mint összekötő elem.

További információ

Jungle

A JUNGLE egy nem kihúzható kerek asztal, amely az azonos nevű asztalkészlet része, amelynek jellegzetessége a tömör kőrisből készült, háromszög alakú, négylábú alapszerkezet. A lábak mintha egymásba fonódnának, mint a trópusi dzsungelben a faágak vagy a vékony törzsek. A vázon lévő fa és az üvegből vagy kerámiából készült asztallap érdekes esztétikai kontrasztot alkot, ami ezt az asztalt meghökkentően elegánssá és hihetetlenül egyedivé teszi.
Design by: Gino Carollo

További információ

Vortex

A kerek asztal erős összetartozás érzetét kelti az emberek között, és már a formája is segíti a beszélgetést.
Ez az érzés a VORTEX esetében még inkább érvényesül a dekoratív és funkcionális központi talapzatnak köszönhetően, amely spirális fémcső keretével személyes jelleget kölcsönöz az asztalnak.
Az üveg vagy üvegkerámia lap tökéletesen illeszkedik a fém alaphoz, és három kör alakú acéllemez rögzíti a kerethez.

További információ

Spiga

A SPIGA egy kihúzható asztal, amelynek kőrisfa váza hengeres lábakon áll. Az ébenfa felületén 30°-os, jellegzetes halszálkás mintával büszkélkedhet, így különösen elegáns környezetbe illeszkedik. A kihúzható változatban egy középső, fekete lakkozott fából készült pillangószárnnyal rendelkezik.

További információ

Omnia

OMNIA csuklós asztal körbefutó lábakkal és fából készült kerettel. Téglalap alakú asztal lapja fából vagy edzett üvegből. A peremlábak belső részén ferde vágás található, ami az esztétika megkülönböztető részlete.
Az OMNIA az étkező berendezésére szolgáló, lecsapható szárnyú asztal.

További információ

Oldalunkon található további Calligaris termékek: székek, ülőgarnitúrák, ágyak.
Matrix

Asztal lakkozott acélvázzal és SuperCeramic és SuperMarble márvány asztallappal.

További információ

Millennium Xxl

Asztal fix hordólappal SuperMarble anyagból, lakkozott acélvázzal.

További információ

Delta

Fix téglalap alakú asztal lakkozott acélvázzal és dekoratív részletekkel, lapja fafurnér, tömörfa, kéregtelenített tömörfa, kristály, karcálló kristály, SuperMarble.

További információ

Imperial

Asztal elliptikus, hordó vagy téglalap alakú asztallappal, fix vagy kihúzható, furnérozott fából, tömör fából, kéregtelenített tömör fából, csiszolt kristályból, matt karcálló kristályból, SuperCeramic és SuperMarble anyagból. Lakkozott acél karfakeret.

További információ

Fusion

Fix vagy kihúzható asztal lakkozott acél gyűrűs kerettel. Lakkozott acél, furnérozott fa vagy SuperMarble alap. Top tömörfa, szekuláris tömörfa, tömörfa, furnérozott fa, kristály, karcálló kristály, természetes márvány, SuperMarble és SuperCeramic.

További információ

Majesty

Fix és kihúzható asztal lakkozott acélvázzal. Top tömörfa, szekuláris tömörfa, tömörfa, furnérozott fa, természetes márvány, kristály, karcálló kristály, SuperCeramic és SuperMarble.

További információ

Magnum

Fix kerek asztal beton alaplappal és fafurnéros asztallappal, fényes kristály, matt karcálló kristály vagy SuperMarble.

További információ

Artistico

Fix és kihúzható asztal lakkozott acélvázzal. Tálalófelület tömörfa, szekuláris tömörfa, tömörfa, furnérozott fa, lakkozott fa, kristály, karcálló kristály, SuperCeramic, SuperMarble és természetes márvány.

További információ

Oldalunkon található további Bontempi termékek: székek.

Lancer

Az alapmodell átlátszó üvegből készült, így a szoborszerű talapzatot teljes egészében értékelni lehet. A Lancer Moonglass modell ezzel szemben egy modern díszített üvegasztal, háromdimenziós bronzszínű, szabálytalan tapintású, a tervező által felfedezésre váró műholdként elképzelt bronzfelülettel. Végül a Lancer Keramik és a Lancer Wood változatok egy kerámiaasztal-modell, illetve egy értékes fából készült asztallapos modell, finoman megmunkált élekkel.

További információ

Atrium

Az Atrium asztalcsalád számos változatban kapható, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb esztétikai igényeknek, és optimálisan berendezzen egy modern étkezőt. A központi talapzat két finoman megmunkált, couture tükörüvegből készült lemezből áll. Asztallapjai a fától a kerámián át egészen a fa és kerámia kombinált kerek asztalokig terjednek.

További információ

Tyron

A Tyron a Paolo Cattelan által tervezett dizájnasztal-család, amely a modern lakótér új látásmódját mutatja be. Az ikonikus alap és a személyre szabható asztallap közötti stílusjátékok minden egyes változatot a kortárs design rendkívüli darabjává tesznek. A Wood, Keramik és Keramik Premium a modern nappali számára készült opciók, amelyek az olasz gyártás legkiválóbb anyagai előtt tisztelegnek. Ezen kívül finom esszenciák díszítik a Masterwood lapot, a piacon egyedülálló fafeldolgozást, amelynek exkluzív gyártási technikája minden asztalt egyedi darabbá tesz! A kollekciót a Signature modell teszi teljessé, amelyet egy kézműves kollektíva kézzel díszít. Minden asztal egyedi és megismételhetetlen, akár egy műalkotás.

További információ

Oldalunkon található további Cattelan Italia termékek: székek.

Akashi

Akashi fix asztal négylábú talapzattal. Lakkozott fém lábak és szerkezet.
Fix változat rendelhető furnérozott fa, fenix, laminált, kerámia, mdf vagy üveg asztallappal (140x140-es méretben nem kapható kristálykerámia).
Az Akashi kerámia- vagy üveglappal ellátott konfigurációja kültéri használatra is alkalmassá teszi.
Kihúzható változatban is kapható.

További információ

Forest Oval

Forest rögzített ellipszis alakú asztal lakkozott fémlábakkal.
A lap furnérozott fából vagy kristálykerámiából készült, különböző variációkban, fényes kivitelben.

Kerek és téglalap alakú asztallappal is elérhető.

További információ

Nexus

Nexus fix asztal Baydur® talapzattal vagy Baydur® csiszolt betonnal, kétszínű változatban is kapható.
Üveg vagy kristálykerámia lap rendelhető.
Tömörfa lap elérhető 250x106 cm-es méretben.

További információ

Plissé

Fix asztal központi lakkozott fém talapzattal. Kerek lap furnérozott fából, kristálykerámiából és márványból (ø180nem kapható kristálykerámia lapokkal).
Opcionálisan: forgó tálca ø60 cm - 23,6 in.

A Paola Navone-val való együttműködésből született a Plissé, egy szoborszerű és elegáns megjelenésű, ugyanakkor könnyed és informális asztalkollekció. A Plissé kissé ironikus módon tiszteleg a divat világa és az 50-es és 60-as években oly népszerű, és a divatban ma is divatos, ikonikus pliszírozott munka előtt.

További információ

Pechino

A Pechino egy nappali vagy étkezőasztal, amely fix vagy kihúzható változatban kapható. A fémalapzat egymásba fonódó fémgerendák különös játéka, amelyek tömör fából, üvegből vagy furnérból választott asztallapot hordoznak. A Pechino asztal modern dizájnjával nyitott terek berendezéséhez is ajánlott. A Pechino kihúzható változatban kizárólag üveglappal és hozzá illő hosszabbítókkal kapható. A fix változatban az üveglap mellett a választék kibővül tömör tölgyfa egyenes vagy tömör diófával, kéreghatású peremmel vagy furnérozott fával is.

További információ

Alexander

Az Alexander egy négylábú, barátságos asztal, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen helyiségbe illeszkedjen. Kapható fix vagy kihúzható változatban, testre szabható tömörfa asztallappal, márványszerű kerámiaüveggel vagy karcálló üveggel.
Ennél az asztalnál 8-12 személy foglalhat helyet.

További információ

Oldalunkon található további Midj termékek: székek.
Slot

A Slot asztal a Giuseppe Viganò által tervezett, azonos nevű kollekció egyik eleme, amely egy asztalból, egy konzolasztalból és három dohányzóasztalból áll.

További információ

Innesti

Egy szuggesztív név és egy szemet gyönyörködtető asztal, amely a perspektívával játszik, hogy egyedülálló legyen.
optikai hatást eredményez.

További információ

AX

Az AX asztal: egy olyan név, amely tökéletesen kifejezi a bázis formai jellemzőit, amely két, X alakban kereszteződő elemből áll.

További információ

Art, Art Wood

Az Art asztal egy világos és racionális tervezési intuíció kifejeződése, mint a geometrikus forma, amely a tervezőt inspirálta.

További információ

Prora

A Prora egy abszolút felismerhető megjelenésű asztal, köszönhetően a lábaknak, amelyek a íj formáját idézik.

További információ

Hulahoop

A Hulahoopot egy népszerű, a mozgás ötletén alapuló játék neve ihlette.

További információ

Oldalunkon található további Bonaldo termékek: székek.