Ágyak

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a főbb márkákat, melyeket forgalmazunk, ezeken belül is pedig a legegyedibb darabokat. Minden darabot többféle színben, anyaghasználattal és extra elemekkel tudunk gazdagítani, így egyéni igényeket is meg tudunk valósítani. Az alábbiak tehát csak ízelítőül, inspirációul szolgálnak, további információkért lépjen velünk kapcsolatba vagy nézelődjön bátran a gyártók oldalán!

Royal

Az időtlenség a Royal megbecsülésének kulcsa. Az újraértelmezett arányok játéka, a padlóról való látszólagos felfüggesztés teszi ezt az ágyat elegáns és kortárs tárggyá.

További információ

Clip

Kerekség és festői jelenlét egy olyan ágyhoz, amely ideális egy exkluzív szoba meghatározásához. A szobrászati tárgy központi helyen a legjobb.

További információ

Alar

Az Alar minimalista és harmonikus formatervezésű ülőgarnitúrát bőrrel vagy anyaggal kárpitozott, karcsú háttámla jellemzi, amelyen két választható párna nyugszik a maximális kényelem érdekében. Az ágykeret kétféle magasságban és különböző esztétikai jellemzőkkel kapható.

További információ

Papilo

A Papilo abból az ötletből született, hogy a kényelem és az eredetiség fogalmának ötvözésével növelje az alvóhelyet. A pihenés és az egyediség zászlaja alatt álló termék, amelyet a nagy, kényelmes, deformálható "párnából" álló háttámla és a két különböző változatban kapható ágykeret garantál, ami a háttámla padlótól mért különböző magasságát jelenti.

További információ

Monolith

A Monolith egy olyan ágy, amely minimalista dizájnt és elegáns kivitelezést kínál, köszönhetően a művészi gondossággal készült kárpitozásnak, amelyet az ágykeret és a fejtámla különleges, személyre szabható "zsalugáterei" díszítenek.
A Monolith ágy eleganciáját a fontos térfogatok és a részletek kutatása adja: az ágygyűrű zsalugáterét esztétikus zsanér egészíti ki, amely kiemeli az eredetiségét.

További információ

Oldalunkon található további Ditre Italia termékek: ülőgarnitúrák.

Lov

Természetes kialakítás a kényelmes ágyhoz. Vonzó fejtámla kivitelezés látható varrással.

További információ

Platz

Informális fejtámla párnák látható varrással. A csiszolt alumíniumból készült vagy bőrrel borított szerkezet könnyedséget kölcsönöz.

További információ

Shellon

A természetesen puha és finoman kanyargó, szabálytalanul steppelt "ráncokkal" kárpitozott fejtámla kiemeli a befelé dőlő ágykeret könnyedségét.

További információ

Oldalunkon található további Désirée termékek: ülőgarnitúrák.

Landa Letto

A Landa ágy stilisztikailag az azonos nevű kanapéból származik, és megtartja a kényelmes konnotációkat, amelyeket a magára hajtogatott "steppelés" sugall, mintha a kötetlen, mégis kifinomult jelleget akarná kiemelni. A magas fejtámla oldalirányban éppen a matrac méreténél marad, lehetővé téve a könnyű elhelyezést a kortárs lakások szobáiban. A dupla párnával készült ágy nagyon kényelmes az olvasáshoz és meghitt éjszakai pihenéshez.

Design by: Stefano Spessotto

További információ

Zip

A Zip egy sokoldalú, uniszex és laza projekt, amelynek elegáns kialakítása egy hétköznapi háztartási tárgyon - a cipzáron - alapul. A Zip egy dekoratív és funkcionális funkció, amely a párnázott paneleket burkolja, és egyszerű kiegészítőket alakít át egy olyan termékké, amely az Ön igényei szerint összeállítható. A kárpitozott ágy teljesen levehető huzattal rendelkezik. Ez a termék plexilábbal is kapható. A Zip ágy fix ágykerettel kapható, szövet vagy bőr kárpitozással, hozzá illő bézs, barna, világosszürke vagy sötétszürke cipzárral.

Design by: Daniele Lo Scalzo Moscheri

További információ

Fluff

A Fluff józanságával és lineáris egyszerűségével tűnik ki. Egy jól arányos, könnyű vázat kárpitoztunk, és eggyé tettük a fejtámlával, egyetlen, láthatatlan varrással rögzített testet alkotva. A matrac mintha a levegőben lebegne, noha egy karcsú fémlábakon álló, könnyű, mégis masszív szerkezeten nyugszik. Az egész ágy széleit szövetszalaggal díszített részletekkel díszítették, amelyek kiemelik a termék kiváló textilmegmunkálását.

Design by: Daniele Lo Scalzo Moscheri

További információ

Dolly

A Dolly eredeti módon ferdíti el a hagyományos fejtámlát, amely alulról körbeöleli az ágy széleit, elegáns kagylóként burkolva azt, és egyesítve a két különálló párnát. Háromféle változatban kapható, a lábak fából és egy fémből készült változatban, a vásárlónak tetsző megjelenés és a talajtól mért magasság kiválasztásának lehetőségével. Az ágyat fix ágyaljzathoz vagy konténeregységhez tervezték. Szövet vagy bőr kárpitozással, a párnák és a fejtámla külső burkolata esetében többféle anyag és kivitel közül választható. A Dolly ötvözi a kortárs hűvösséget és a kézműves esztétikát, ami a szertartásos stílusosságot helyezi előtérbe.

Design by: Daniele Lo Scalzo Moscheri

További információ

Oldalunkon található további Calligaris termékek: asztalok, székek, ülőgarnitúrák.

Academy

Kárpitozott ágy konténerrel, az Academy óvatosan ragaszkodik az egyszerűség bizonyos szabványaihoz, és csak egy lágyan beszélt emelt szegélyből következtethetünk. A fejtámla azonban kivétel lesz a szabály alól, köszönhetően a párnák szokatlan, de rendkívül eredeti, felfordított irányultságának, amelyek felemelhetőek, váratlan kényelmi pozíciókat avatva, amelyeket meg kell tapasztalni.

További információ

Tower

A fejtámla sajátos összetétele energikus szilárdságot ad ennek az ágynak, alatta kárpitozott tárolóval. A tömör, téglalap alakú talapzat pontos egymásba illesztésére támaszkodva a Tower fekvőformája eltér a vízszintestől egy új, sima dőlésszög javára.

További információ

Windsor

A Windsor a leginnovatívabb ipari stílusra jellemző találékonysággal összhangban a Windsor eredetiséggel értelmezi a fejtámla hagyományos megjelenését. Ez utóbbi ugyanis a talapzatánál körbeöleli az emelvényt, és elegáns és szilárd burkolatként szolgál, amely két különböző és tágas párna befogadására alkalmas. Az így létrejövő szintézis szakít a linearitással a kiszámított ritmikus hatás javára.

További információ

Oldalunkon található további LeComfort termékek: ülőgarnitúrák.