Bútorok, konyhagépek, kiegészítők értékesítése, tervezése, tanácsadás

Számos minőségi, dizájn bútorokat forgalmazó márkával dolgozunk együtt, melyek nagy többségben modulárisak, különböző anyaghasználattal és széles színválasztékban elérhetők. Az oldalon a Termékek menüben találhatnak egy kis ízelítőt, a teljes termékkínálatról a gyártók weboldalain illetve üzletünkben lehet tájékozódni. Bútorok 3D látványtervezésével segítünk közelebb hozni leendő vásárlóinkhoz az elképzelt ötleteket.

Teljeskörű lakberendezési szolgáltatás

Lakberendező felkérése egy-egy projekthez manapság már nem luxus: rengeteg időt, energiát és felesleges kört spórolhatunk meg, ha profi segítségét kérjük, Jó ízlése lehet sokmindenkinek, viszont azt már viszonylag kevesen mondhatják el, hogy tudomásuk van mindenféle megoldási lehetőségről, anyagról, színről, kimondott vagy kimondatlan szabályszerűségekről.  Lakberendezőnk segítségével nem csak otthonod tervezheted meg stílusosan és praktikusan, hanem rengeteg energiát is megtakaríthatsz. A leendő eredményt pedig nem csak elképzelned kell: a lenti képhez hasonló, renderelt, azaz realisztikus látványterveket készítunk.

Helyszíni felmérés, házhozszállítás, kivitelezés

A beépített bútorok esetén rendkívül fontos a helyiségek pontos felmérése, majd amikor a rendelt bútor megérkezik, annak szakszerű szállítása és összeszerelése. Ha velünk dolgozik, mindezeket a terheket levesszük a válláról!

Kedvezmények, garancia

Ügyfeleinknek egyedi kedvezményeket kínálunk, és minden általunk forgalmazott termékre garanciát vállalunk, melynek időtartama terméktípusonként eltérő. Pontos információkért lépjenek velünk kapcsolatba!