Alessi products

Overly

Alessi - Dressed in wood

Bükkfa tálaló szett, melynek minden egyes darabját az olasz kézműves munka tesz egyedivé.

Overly

Alessi - 9090 kávéfőző

Design ikon. Az Alessi első és egyben legnépszerűbb kávéfőzője, mely élménnyé varázsolja a kávézást.

Overly

Alessi - Anna G

Dugóhúzó, mely 1994-es megjelenése óta best seller darab. Alessandro Mendini designer hódolata feleségének, akinek mosolygós arca számos kiegészítőn vissza köszön.

Overly

Alessi - Augh!

Összecsukható alátét - tükör polírozott rozsdamentes acél.

Overly

Alessi - Bulla

Sörnyitó, melyet a tengeri kagylók formája ihletet. A kellemes tapintású, tükör polírozott felületének köszönhetően mindig a kezedben akarod tartani.

Overly

Alessi - Dressed

Marcel Wanders evőeszköz készlete szakít a dekorálás megszokott szabályaival. A szem elől elrejtett gyönyörű barokkos díszítéssel mégis sikerült megtartani az elganciát és a könnyedséget.

Overly

Alessi - Dressed tálca

Marcel Wanders növény motívumokkal díszített fém tálcája. Elérhető fehér és fekete színben.

Overly

Alessi - Fruit Mama

Stefano Giovanni gyümölcsöstála új felfogásban adja vissza az olasz táj jellegzetességeit. A tükörpolírozott tálcán és a közepén elhelyezett zöld fa fölfelé mutató ágainak ölelésében bármilyen gyümölcs remekül néz ki.

Overly

Alessi - Juicy Salif

Igazi design ikon! Egyedi kinézete mellett meglepően funkcionális darab, melynek ötlete Philippe Starck fejéből pattant ki egy olasz tengerparti nyaralás alkalmával.

Overly

Alessi - La Cupola

Aldo Rossi által 1988-ban tervezett kávéfőző, mely mindenkinek készült. Geometrikus alakzatok ihlette formája minden konyhában jól mutat. 

Overly

Alessi - Dressed vajkés

A nagy sikerű Dressed kollekció legújabb darabja különlegessé teszi a reggeleket! Tükör polírozott felülete és Marcel Wanders sajátos növény motívumai garantáltan elkápráztatják reggeli vendégeid!  

Overly

Alessi - Dressed porcelán tojástartó

Marcell Wanders különleges kollekciója, azoknak, akik imádnak reggelizni. A Dressed kollekció minden egyes darabjában a hagyományos stílus, formák térnek vissza egy teljesen modern újraértelmezésben. 

Overly

Alessi - Dressed porcelán szett

Elegáns reggeliző készlet, mely a hagyományos reggelik hangulatát idézi meg. A játékosan kialakított tálkán praktikusan elhelyezhető a kávés és a teás csésze egyaránt.

Overly

Alessi - Dressed kanál

Marcell Wanders játékosságát tükrözi ez a két kanálból álló szett. A kanalak segítségével könnyedén feltörhetjük a főtt tojásunkat.

Overly

Alessi - Mediterraneo

Alessi egyik legnépszerűbb gyümölcstála, melyből a nagy sikernek köszönhetően egy egész családot létrehoztak. Elérhető több színben: fehér, piros, fekete, tükörpolírozott króm.

Overly

Alessi - MGSAL+ 9098

Michael Graves által tervezett sószóró, illetve borsörlő. Tükörpolírozott rozsdamentes acél. 

Overly

Alessi - MGVASS

Michael Graves által tervezett rozsdamentes acél tálca, tükör polírozással, fehér füllel.

Overly

Alessi - Moka

Alessandro Medini bohém megjelenésű kávéfőzője egyszemélyes méretben is elérhető.  

Overly

Alessi - LA STANZA DELLO SCIROCCO MT01

Mario Trimarchi formabontó gyümölcskosara. Elérhető fehér, fekete, vagy tükörpolírozott színben.

Overly

ALESSI - LA STANZA DELLO SCIROCCO MT02

Mario Trimarchi formabontó gyümölcskosara. Elérhető fehér, fekete, vagy tükörpolírozott színben.

Overly

Alessi - MU

A ginko fa levelei ihlette evőeszköz szett. Designer: Toyo Ito.

Overly

Alessi - Mysqueeze

"Pure Creativity" díjat nyert citromfacsaró. Nem csak gyönyörűen mutat az asztalon, hanem praktikus eszköz is, ha gyakran kell facsarni néhány cseppet az ételhez.

Overly

Alessi - Opus

Elegáns és kifinomult tálca, amely a csipkék ihlette könnyedséget sugározza. 

Overly

Alessi - Pepa

Gyönyörű tükörpolírozott tál ropogtatni valók, étvágygerjesztő falatkák tálalására.

Overly

Alessi - PCH

Pierre Charpin tervezte tálca, az 18. - 19. századi formavilágot idézi meg. Mind a konyhában, mind a nappaliban praktikus tárgy. 

Overly

Alessi - RESONANCE

A fiatal tervező, Abi Alice által megálmodott darab, egyedi vonalvezetése és a tükörpolírozott felület fiatalos lendületet sugároz.

Overly

Alessi - Shaman

Guido Venturini visszatért a számára oly kedves törzsi faragásokhoz, melyeket geometrikus formában jelenített meg. Az eredmény ez a kör alakú tálca, mely szokatlan hatást kelt az elvont grafikai kompozíciókkal.

Overly

Alessi - Trinity

Dinamikus vonalvezetésű gyümölcstál, melyet a Nautilus spirális felépítése ihletett. Adam Cornish célja a természetes formák újraértelmezése volt a mai modern ipari termelés szemüvegén keresztül.

Overly

Alessi - Tripod

Háromlábú alátét, mely úgy néz ki akár egy ékszer. A tetszőlegesen elhelyezett csillagok megfelelő, sík alapot biztosítanak egy sütőedénynek, vagy tálnak.

Overly

Alessi - Obssidiana

Mario Trimarchi, szicíliai építész által tervezett különleges kávéfőző. Első ránézésre átlagos kávéfőző, azonban fentről tekintve szembetűnő a teljesen asszimetrikus formája. 

Menu